ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Καλάθης, ο «δήμιος» της Αναντολού Εφές! (vids)

H Εφές ταιριάζει... ταμάμ στον 28χρονο γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα.

Καλάθης, ο «δήμιος» της Αναντολού Εφές! (vids)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το «δεξί» στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για το 2018, επικρατώντας με 90-79 της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, με τον Νικ Καλάθη να πραγματοποιεί άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Ο 28χρονος γκαρντ του «τριφυλλιού» απέδειξε για άλλη μια φορά πως του ταιριάζει… γάντι η εν λόγω ομάδα, κόντρα στην οποία έχει κάνει παιχνίδια τα οποία θα… θυμάται για μια ζωή, κυρίως στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Τη σεζόν 2015-16, ο Καλάθης είχε 12 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 16 βαθμούς στην αξιολόγηση, στη νίκη με 83-78 επί της τότε ομάδας του Ίβκοβιτς, σε αναμέτρηση για τη φάση του Top-16, στο ΟΑΚΑ. Στη ρεβάνς της Πόλης, κατέγραψε 14 πόντους, 10 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν απέφυγε την ήττα (91-86).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.703 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατέγραψε 10 πόντους, 12 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και συγκέντρωσε 20 βαθμούς αξιολόγησης στο ματς της Πόλης το οποίο κατέληξε στα χέρια της Εφές στη δεύτερη παράταση (91-83). Έπειτα, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου έκανε ένα μικρό… διάλειμμα, μένοντας στα «ρηχά» στη νίκη του «τριφυλλιού» με 92-81 (6 πόντους – 7 ριμπάουντ – 3 ασίστ) για να… επανέλθει την επόμενη σεζόν!

Φέτος, οι αριθμοί του κόντρα στην Αναντολού Εφές πήραν την… ανιούσα. Συγκεκριμένα, στο ματς του πρώτου γύρου, ο Καλάθης πραγματοποίησε… all around εμφάνιση, «σπάζοντας» τα κοντέρ, με 29 πόντους, 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 42 βαθμούς αξιολόγησης, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να φύγει από την Τουρκία με πολύτιμο «διπλό» (82-81).

Τέλος, στο πρώτο επίσημο ματς του 2018, ήταν εκ νέου εξαιρετικός, σημειώνοντας 17 πόντους, ενώ μοίρασε 9 ασίστ, κατέβασε 3 ριμπάουντ και έκλεψε 3 φορές τη μπάλα, μαζεύοντας 25 βαθμούς, στη νίκη με 90-79 επί της ομάδας του Αταμάν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...