ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λοτζέσκι: «Τώρα, όλα είναι πιο ξεκάθαρα»

Οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές. Τι είπε για τον Καλάθη, τον Ρίβερς, τον Ντένμον αλλά και την πορεία της ομάδας.

Λοτζέσκι: «Τώρα, όλα είναι πιο ξεκάθαρα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του Νικ Καλάθη: «Προφανώς είναι ο ηγέτης μας. Μας βοηθάει στην άμυνα και την επίθεση. Πασάρει, παίρνει ριμπάουντ. Χαιρόμαστε που τον έχουμε πάλι. Καταλαβαινόμαστε χωρίς λόγια, μόνο με τα μάτια. Είναι εξαιρετικός παίκτης».

Για τα τρίποντα του: «Μας βοήθησαν. Ειδικά στην έδρα μας σουτάρουμε καλά όλη τη σεζόν. Έχουμε αυτοπεποίθηση εδώ, μας βοηθάει και ο κόσμος μας. Έχουμε καλούς σουτέρ, δεν μας προκαλεί έκπληξη».

Για την κακή βραδιά των Ρίβερς – Σίνγκλετον: «Σημαίνει ότι έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν step up. Ο Ντένμον ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Κάποιες φορές δεν έχουν την ευκαιρία. Όταν βρουν χρόνο το κάνουν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φάση που βρίσκεται η ομάδα:«Νομίζω πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Ωριμάζουμε, παίζουμε καλύτερο μπάσκετ. Στην αρχή θέλαμε να βρούμε τους ρόλους μας. Τώρα όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...