ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μολέντο: «Εχω συμφωνήσει με Ιντερνασιονάλ, είναι αργά για ΠΑΟΚ»

Ο Ροντρίγκο Μολέντο αποκάλυψε στο περιβάλλον του ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ για τριετές συμβόλαιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καταλήξει στη Βραζιλία. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μολέντο: «Εχω συμφωνήσει με Ιντερνασιονάλ, είναι αργά για ΠΑΟΚ»

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος τις τελευταίες ώρες συνδέεται τόσο με την Ιντερνασιονάλ, όσο και με τον ΠΑΟΚ, με τα δεδομένα να αναδεικνύουν σαφές προβάδισμα της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο 30χρονος αμυντικός διεμήνυσε την Πέμπτη στο περιβάλλον του ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ιντερνασιονάλ, η οποία προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον ίδιο, και περίπου 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ… άργησε να κινηθεί, με τον ίδιο να έχει ως στόχο να τηρήσει τον λόγο που έδωσε στην ομάδα της πατρίδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ όντως κινήθηκε για τον Μολέντο, ωστόσο η πρότασή του γνωστοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό και όχι στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε στα «χέρια» του μόνο την πρόταση των συμπατριωτών του. Η «Ίντερ» τον θέλει άμεσα, έχοντας στο πλάνο της να τον χρίσει ως βασικό στο εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει τον Απρίλιο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως όλα δείχνουν, ο Ροντρίγκο Μολέντο οδεύει προς την Ιντερνασιονάλ, ωστόσο διατηρείται ένας αστερίσκος στην όλη υπόθεση, καθώς σήμερα, ο ποδοσφαιριστής θα ενημερωθεί από τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.