ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ινσούα: «Όσοι μείναμε, δώσαμε μια υπόσχεση…»

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε για τη στάση που αναμένεται να κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν στον σύλλογο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Ινσούα: «Όσοι μείναμε, δώσαμε μια υπόσχεση...»

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε στην ιστοσελίδα novasports.gr για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, μετά τις αποχωρήσεις που θα λάβουν χώρα, τονίζοντας ότι όσοι θα παραμείνουν στο ρόστερ, έδωσαν υπόσχεση ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ινσούα:

Για τους στόχους που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός για τη νέα χρονιά: «Αποχαιρετήσαμε ένα άσχημο και αρνητικό έτος, αλλά συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Αναμφισβήτητα οι μέρες της διακοπής μας έδωσαν τη δυνατότητα να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα και από τα θέματα, τα οποία δεν μας βοηθούν καθόλου. Κοιτάμε να επανέλθουμε έτοιμοι και όσο καλύτεροι μπορούμε, ώστε να κάνουμε την ανατροπή μέσα στο 2018 και να κάνουμε ότι καλύτερο ως ομάδα. Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την αργοπορημένη επιστροφή του από την Αργεντινή: «Είχα ένα θέμα με τη σύζυγο μου, αναγκαστήκαμε να πάμε στην Αργεντινή και καθυστέρησα για μια ημέρα, εξαιτίας ενός θέματος. Οπότε αποφασίστηκε από την ομάδα λόγω αυτής της καθυστέρησης, να κεράσω τους συμπαίκτες μου. Με μεγάλη χαρά θα κάνω αυτό το δείπνο και ουσιαστικά περιμένω να επανορθώσω με αυτόν τον τρόπο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.728 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο θέση του αριστερού μπακ, μετά την αποχώρηση του Χουλτ: «Πάντοτε λέω ότι το κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή, είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Γιατί με βάση τον ανταγωνισμό, κάποιος μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Είχα τον ανταγωνισμό με τον Νίκλας Χουλτ, όμως τώρα δεν ξέρω πως θα συνεχίσω και αν θα είμαι η πρώτη επιλογή. Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι θέμα που έχει να κάνει μόνο με τον προπονητή και ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει. Από την πλευρά μου, συνεχίζω να προπονούμαι με τον ίδιο ρυθμό και να κάνω το καλύτερο που μπορώ, ώστε να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και των δυνατοτήτων μου. Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι οπουδήποτε με χρησιμοποιήσει και με αξιοποιήσει ο προπονητής μου, εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο. Αν αποτελώ την πρώτη ή μοναδική επιλογή, αυτό δεν είναι δικό μου θέμα και αφορά μόνον τον προπονητή μας».

Για το γκρουπ παικτών που έχει αποφασίσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο: «Αναμφίβολα οι παίκτες, οι οποίοι αποφασίσαμε να μείνουμε στην ομάδα, είμαστε αυτοί που έχουμε στόχο και σκοπό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει αθλητικά και οικονομικά προβλήματα, όμως είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε την ανατροπή. Ουσιαστικά να κάνουμε το καλύτερο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Αυτή είναι μια δέσμευση. Έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας για το καλό του συλλόγου, ο οποίος είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μπορεί να περνάει από κάποιες δύσκολες καταστάσεις, αλλά αναμφισβήτητα είναι ένας σύλλογος, ο οποίος θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο και να φέρουμε το σύλλογο εκεί που ήταν».

Για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Είναι ένας αγώνας που θα παίξουμε εντός έδρας, στο γήπεδο μας με την παρουσία των φιλάθλων μας. Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο, απαιτείται να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτόν τον αγώνα, αλλά πέρα από τα λόγια, πλέον πρέπει να κάνουμε έργα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία που έχουμε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και παράλληλα μετά να κοιτάξουμε και τη ρεβάνς για τον αγώνα Κυπέλλου. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε και εκεί την ανατροπή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...