ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Σκοπός μας το να υπερασπιστούμε το κάστρο μας»

Το νέο blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Μήτογλου: «Σκοπός μας το να υπερασπιστούμε το κάστρο μας»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Μήτογλου:

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι σε όλους το 2018 να φέρει ό,τι ο καθένας επιθυμεί και στον Παναθηναϊκό μόνο επιτυχίες.

Από την τελευταία μας επικοινωνία μεσολάβησαν δύο σημαντικές νίκες για την ομάδα μας. Το 2017 έκλεισε μια δύσκολη επικράτηση επί του Κολοσσού στη Ρόδο, ενώ το 2018 ξεκίνησε με νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά με τον αγώνα της Ρόδου, είχαμε πει πως θα είναι πολύ επικίνδυνο, όπως και αποδείχθηκε στην πράξη. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φτάσουμε δύσκολα στην επίτευξη του στόχου μας και τη διατήρηση του αήττητου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημαντικό είναι ότι στον πρώτο αγώνα του νέου έτους παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι και με τη στήριξη του καταπληκτικού μας κοινού που δημιούργησε για ακόμη μια φορά «καυτή» ατμόσφαιρα, κερδίσαμε την Εφές κρατώντας «αλώβητο» το «σπίτι» μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα τόσο σκληρό πρωτάθλημα όπως είναι η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας να κερδίζεις τα ματς στην έδρα σου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε ως το φινάλε, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, μεσολαβεί ή αναμέτρηση με τον Κόροιβο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ ικανοποιώντας τους φιλάθλους μας και να διατηρήσουμε το αήττητο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...