ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ασφυκτικό πρέσινγκ του ΠΑΟΚ στον Μολέδο για ανατροπή

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ιντερνασιονάλ, αλλά ο ΠΑΟΚ πιέζει ασφυκτικά τον Βραζιλιάνο να αλλάξει άποψη και να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ασφυκτικό πρέσινγκ του ΠΑΟΚ στον Μολέδο για ανατροπή

Οπως σας γράψαμε και χθες, ο Βραζιλιάνος στόπερ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της πατρίδας του για 3ετές συμβόλαιο, ενώ έχει υπογράψει και προσύμφωνο. Οι ετήσιες απολαβές του, αν δεν αλλάξει κάτι, θα κυμαίνονται στις 450.000 ευρώ, με υψηλά μπόνους συμμετοχών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ, που θέλει πολύ τον ποδοσφαιριστή, δεν έχει παρατήσει την υπόθεση. Η οικογένεια Σαββίδη προσπαθεί να κάνει την ανατροπή γι αυτό και σε επαφές τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με τον ατζέντη του, Ζιλμάρ Βελόζ, πιέζει με σκοπό ο Μολέδο να αλλάξει την απόφασή του και να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Ο Βραζιλιάνος μέχρι και χθες αργά το βράδυ ήταν αμετακίνητος. Εξηγούσε στους ανθρώπους του δικεφάλου ότι έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ, ότι δεν ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό μα είναι αναγκασμένος λόγω της κατάστασης και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Από τον ΠΑΟΚ, όμως, η πίεση δε σταματά, καθώς οι Θεσσαλονικείς είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο, γι αυτό και του έταξαν ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Μολέδο είναι μια “ανάσα” από την Ιντερνασιονάλ, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, ειδικά όταν ο ένας ενδιαφερόμενος πιέζει τόσο πολύ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...