ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανθρωπος της Ιντερνασιονάλ στην Αθήνα για Μολέδο – Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα

Έγινε μια πρώτη επαφή ανάμεσα σε δικηγόρο της Ιντερνασιονάλ που βρίσκεται στην Αθήνα και ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τον Μολέδο. Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα το θέμα.

Ανθρωπος της Ιντερνασιονάλ στην Αθήνα για Μολέδο - Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα

Αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά την υπόθεση με τον Ροντρίγκο Μολέντο είναι η Ιντερνασιονάλ, η οποία έστειλε άνθρωπο στην Αθήνα για να δρομολογήσει το θέμα.

Ο Μολέντο έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ιντερνασιονάλ, που προσέφερε στον θηριώδη αμυντικό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο το «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ έφερε… αναστάτωση στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι θέλουν να τελειώσουν θετικά την υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Ο δικηγόρος της Ιντερνασιονάλ,  Φελιπε Νταλεγκραβε, πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου μια πρώτη, διερευνητική επαφή, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τις δύο πλευρές να τα λένε ξανά τη Δευτέρα, από κοντά αυτή τη φορά, ώστε να ”τρέξει” το όλο θέμα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη Δευτέρα, αναμένεται μάλιστα να δοθεί οριστική απάντηση στην ερώτηση που αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μολέντο, με τον ΠΑΟΚ να εξακολουθεί να «πιέζει» στενά τον Βραζιλιάνο για να αποσπάσει τη θετική απάντησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.