ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πυτιχούτη: «Θα μιλήσουμε με Αλαφούζο για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια- Υπάρχει σωτηρία για τον Παναθηναϊκό»

Η νέα πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Τατιάνα Πυτιχούτη, μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr και ανοίγει τα χαρτιά της για της επόμενες κινήσεις, τη σχέση εμπιστοσύνης που πρέπει να αποκατασταθεί ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον κόσμο της ομάδας, ενώ κάνει κάλεσμα σε όποιον υποψήφιο επενδυτή μπορεί να βοηθήσει.

Πυτιχούτη: «Θα μιλήσουμε με Αλαφούζο για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια- Υπάρχει σωτηρία για τον Παναθηναϊκό»

Η κόρη του αείμνηστου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ζαχαρία Πιτυχούτη, Τατιάνα είναι από το βράδυ της Τετάρτης (03/01), η νέα πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr, η Τατιάνα Πιτυχούτη, αναφέρθηκε στην εκλογή της (πρώτη σε προτίμηση από τα μέλη που ψήφισαν συνολικά), μίλησε για τις επόμενες κινήσεις που θα κληθεί να κάνει σαν επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αλλά και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

Ποιοι οι στόχοι της συμμαχίας; «Αρχικά, πριν αναφερθώ στους στόχους, θα ήθελα για ακόμα μια φορά, να αναφερθώ στο τι είναι η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Είναι το νόμιμο σωματείο του Παναθηναϊκού, το οποίο εκπροσωπεί τον κόσμο μας. Και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Θέλουμε ο κόσμος να κατανοήσει πως ως εκπρόσωπός του, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο σύλλογος, θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στη θέση που του αξίζει. Όλοι μαζί ενωμένοι, χωρίς συμφέροντα και έχθρες. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και δεν θα επιτρέψει κανείς να συνεχίσει να διασύρεται και στο τέλος να χαθεί».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι μπορεί να κάνει η συμμαχία με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση; «Η συμμαχία ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη, την αλήθεια και την ακεραιότητα ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον κόσμο. Δεν είμαστε το ίδιο, και κακώς η συμμαχία και η ΠΑΕ συγχέονται από κάποιους ως ένα. Είμαστε μέτοχοι στην ΠΑΕ και αυτό μας επιτρέπει να ενημερωθούμε για το τι έχει συμβεί στο σύλλογο και για το πως φτάσαμε ως εδώ. Και μετά με την σειρά μας, να ενημερώσουμε σωστά τον κόσμο, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να βγει ο σύλλογος από αυτή τη κατάσταση».

Αν έχει έρθει σε επαφή με Αλαφούζο ή άλλους; κι αν ναι τι προσδοκά; «Μας ενδιαφέρει να μιλήσουμε με όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή τη κατάσταση, αρχής γενομένης με τον κ. Ουζουνίδη και όλο το επιτελείο του, καθώς και με το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Φυσικά και θα μιλήσουμε με τον κύριο Αλαφούζο. Είτε θέλει να φύγει είτε όχι, θα πρέπει να μιλήσει μαζί μας, γιατί θεωρώ πως ούτε και ο ίδιος θέλει να βρίσκεται στην θέση που είναι τώρα. Αν θέλει να αποχωρήσει πραγματικά, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρους, μπορούμε να τον βοηθήσουμε να το πράξει. Όχι όμως εις βάρος του συλλόγου».

Πως υποδέχθηκατε το γεγονός ότι βγήκατε πρώτη σε ψήφους; «Είναι μεγάλη μου τιμή, παρόλα τα σχόλια της μικρής συμμετοχής, να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και ευχαριστώ πολύ μέσα απ την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όλοι όσοι με ψήφισαν. Πιστεύω, πως όλοι γνωρίζουν ότι έχω δεσμευτεί προσωπικά να πάρω απαντήσεις. Αυτό δεν θα αλλάξει, γιατί για εμένα, είναι ο τρόπος για να τιμήσω το όνομα που μου άφησε ο πατέρας μου και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

Υπάρχει σωτηρία για τον Παναθηναϊκό; «Φυσικά και υπάρχει. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, με χιλιάδες πράσινες ψυχές να τον ακολουθούν πιστά και 110 χρόνια λαμπρής ιστορίας. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει πως ξαφνικά χανόμαστε και πως δεν θα βρεθεί μια λύση».

Τι κινήσεις θα κάνει η Παναθηναϊκή Συμμαχία, τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει; «Αρχικά η συμμαχία, θα πρέπει να ενημερωθεί υπεύθυνα για το τι έχει συμβεί και εκείνη με την σειρά της, να ενημερώσει τον κόσμο, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να σωθεί ο σύλλογος. Δεν μας ενδιαφέρει να ζητήσουμε την συμβολή του κόσμου μόνο. Μας ενδιαφέρει να μπορούμε να διασφαλίσουμε το που θα καταλήξουν τα χρήματά του και να του εγγυηθούμε πως δεν θα χαθούν».

Αν θα γίνουν επαφές με υποψηφίους επενδυτές: «Σαφώς και η συμμαχία θα έχει επαφές με όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να ασχοληθεί με τον σύλλογο. Μας ενδιαφέρει να προσεγγίσουμε όλους τους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα και το μεράκι να ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό, ώστε να βοηθηθεί να ξεπεράσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Αν θα γίνει κάποια συνέντευξη Τύπου για κάλεσμα στον κόσμο; «Προσωπικά, πιστεύω πως η γενική συνέλευση είναι η συνέντευξη Τύπου μας. Όταν θα έχουμε τις πρώτες απαντήσεις, θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση για να ενημερώσουμε όχι μόνο τα μέλη της συμμαχίας, αλλά γενικότερα όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για το καλό του συλλόγου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...