ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Βιγιαφάνιες, ανομβρία και… ξανά Βιγιαφάνιες!

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον συνδετικό «κρίκο» μεταξύ της τελευταίας νίκης του Παναθηναϊκού εντός του 2017 αλλά και της πρώτης για το νέο έτος.

Βιγιαφάνιες, ανομβρία και... ξανά Βιγιαφάνιες!

Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός επικρατούσε του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο. Πρόκειται για ένα άκρως σημαδιακό παιχνίδι, το οποίο αποτέλεσε το τελευταίο νικηφόρο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη εντός του 2017.

Οι «πράσινοι» πήραν πολύτιμη νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, εκμεταλλευόμενος το πάρε-βάλε γύρισμα του Ρόμπιν Λουντ και έκτοτε… σίγησαν. Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες και κάτι ημέρες, αλλά και οκτώ επίσημα ματς, ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε νέα επιτυχία.

Μετά τον Ολυμπιακό, ακολούθησε η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (1-0), τρεις απανωτές ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ μάλιστα (1-1) κόντρα στην ΑΕΚ, τον Ατρόμητο αλλά και την Παναχαϊκή στο Κύπελλο, η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (1-0) και η εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4-0), με το 2017 να κλείνει με άλλη μια ισοπαλία με το… αγαπημένο 1-1 στα Πηγάδια (vs Ξάνθη) και τη βαριά ήττα στη Λαμία (4-1) για το Κύπελλο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «πράσινο» ημερολόγιο άλλαξε «σελίδα», με εκείνο του 2018 να προστίθεται στον… τοίχο, με την ελπίδα πως τα πράγματα θα κυλούσαν διαφορετικά, όπερ και εγένετο. Κόντρα στον Πλατανιά, η ομάδα παρουσιάστηκε διαφορετική, έχασε αρκετές ευκαιρίες, έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και σκόραρε δις από την άσπρη βούλα, στον δρόμο για το τελικό 2-0. Κοινός παρονομαστής; Ο Λούκας Βιγιαφάνιες!

Ο Αργεντινός είχε σκοράρει το τελευταίο νικηφόρο γκολ του Παναθηναϊκού εντός του 2017 και «ξαναχτύπησε» την κατάλληλη στιγμή, δύο φορές μάλιστα, επαναφέροντας την ομάδα του σε τροχιά επιτυχιών, κάνοντας παράλληλα… ποδαρικό στα «πράσινα» γκολ για το 2018. Με λίγα λόγια, ο Βιγιαφάνιες είχε… άθελά του, την τελευταία «κουβέντα» πριν αρχίσει το άγονο σερί του «τριφυλλιού», ωστόσο ο ίδιος είπε τις πρώτες δύο το απόγευμα της Κυριακής, ευελπιστώντας στην απαρχή ενός νέου, θετικού αυτή τη φορά, σερί αποτελεσμάτων.

Στα ματς τα οποία μεσολάβησαν των αναμετρήσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός είχε βρει σκορ από τον Μολέντο (ΑΕΚ), τον Μολίνς (Ατρόμητος, Λαμία), τον Χίλιεμαρκ (Παναχαϊκή) και τον Άλτμαν (Ξάνθη).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...