Επανέρχεται στο προσκήνιο η προοπτική του ΑΠΟΕΛ για τον Ρόμπιν Λουντ.

Ο Ρόμπιν Λουντ έχει τεθεί στη λίστα των προς παραχώρηση ποδοσφαιριστών, με τον ατζέντη του Φινλανδού να αναζητά εδώ και καιρό μια συμφέρουσα πρόταση για τον πελάτη του, ο οποίος έχει σαφή πρόθεση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, φέρνοντας κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Για τον Φινλανδό διεθνή μέσο έχουν γραφτεί αρκετά όσον αφορά το ενδιαφέρον από συλλόγους της Αγγλίας, με τη Μπρίστολ Σίτι να λαμβάνει τη «μερίδα» του «λέοντος», ενώ την περίπτωσή του παρακολουθούν διακριτικά κι άλλοι σύλλογοι της Championship, δίχως να έχει έρθει πρόταση από το Νησί.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Λουντ μέσω της Κύπρου, με τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη να επανατοποθετεί στη λίστα του τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Οι Κύπριοι είχαν πραγματοποιήσει κρούση το περασμένο καλοκαίρι, η οποία όμως απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σχεδιάζουν να επανέλθουν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει νέα πρόταση από πλευράς ΑΠΟΕΛ στο επόμενο διάστημα, με την προσφορά να είναι σαφώς μικρότερη εν συγκρίσει με την αντίστοιχη του καλοκαιριού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου