Κοντά στην «Ελπίδα» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Επίσκεψη ανθρωπιάς από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στο ίδρυμα «Ελπίδα», δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Κένι Γκάμπριελ, Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Κέϊσι Ρίβερς, Κρις Σίγκλετον, Ζακ Όγκαστ, Ματ Λοτζέσκι, Τζέιμς Γκίστ, Μάρκους Ντένμον, Λούκας Λεκαβίτσιους, Κώστας Μήτογλου, Ίαν Βουγιούκας, Γιώργος Καλαιτζάκης και Θανάσης Αντετοκούμπο) με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο Ίδρυμα παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», με την πρόεδρο Μαριάννα Βαρδινογιάννη να τους υποδέχεται με θέρμη.
Από τη μεριά τους, οι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μοίρασαν δεκάδες δώρα στα παιδιά, ενώ η ΚΑΕ έκανε δωρεά φαρμακευτικού υλικού ύψους 100.000 ευρώ, με την κ. Βαρδινογιάννη να απονέμει τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως άξιο συνεχιστή του έργου της οικογενείας.
Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox