ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άκαρπη και η νέα συνάντηση για Μολέδο – Χωρίς χρήματα τον θέλει η Ιντερνασιονάλ!

Το σήριαλ Μολέδο στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί, καθώς ούτε στη νέα σημερινή συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο της Ιντερνασιονάλ προκέκυψε κάτι θετικό. Δε δίνουν χρήματα οι Βραζιλιάνοι για τον παίκτη, κάτι που κάνει το "τριφύλλι" να μη συναινεί.

Άκαρπη και η νέα συνάντηση για Μολέδο - Χωρίς χρήματα τον θέλει η Ιντερνασιονάλ!

Ως γνωστόν, ο Μολέδο έχει υπογράψει προσύμφωνο και έχει δώσει τα χέρια με την Ιντερνασιονάλ για τριετές συμβόλαιο. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, γι αυτό και έχει απορρίψει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος του έδινε περισσότερα χρήματα απ’ ότι η ομάδα της χώρας του που του προσφέρει “καθαρά” περίπου 450.000 ευρώ ετησίως.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου με τον νομικό εκπρόσωπο της Ιντερνασιονάλ, ακολούθησε άλλη μια σήμερα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι Βραζιλιάνοι δε δίνουν χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, κάτι που δε βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους των “πράσινων”, οι οποίοι δε θέλουν να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη δίχως να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους.

Από τον Παναθηναϊκό κατανοοούν και αποδέχονται την επιλογή του Μολέδο να συνεχίσει την καριέρα του όπου ο ίδιος θέλει, μα θέλουν και κάποιο ποσό κοντά στις 400 με 500.000 ευρώ, προκειμένου να πάρει μια οικονομική “ανάσα” η ομάδα. Η στάση της Ιντερνασιονάλ δεν αλλάζει, ζητώντας τον ποδοσφαιριστή χωρίς να δώσει  λεφτά και είναι δεδομένο ότι τις επόμενες μέρες θα παιχτεί ένα σκληρό πόκερ διαπραγματεύσεων μέχρι να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι και που θα συνεχίσει ο Μολέδο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολα αυτά τη στιγμή που υπάρχει η πρόταση του ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνει περίπου 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Ο Μολέδο, φυσικά, την έχει απορρίψει, καθώς δε θέλει να… κρεμάσει τους διοικούντες την Ιντερνασιονάλ, με τους οποίους έχει συμφωνήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.