ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

Ανένδοτοι οι Τελάντερ – Ταυλαρίδης, απειλούν με αφαίρεση βαθμών

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κάνουν πίσω και δεν δείχνουν διάθεση για νέο συμβιβασμό. Τι ζητούν από τον Παναθηναϊκό υπό την απειλή αφαίρεσης βαθμών.

Ανένδοτοι οι Τελάντερ - Ταυλαρίδης, απειλούν με αφαίρεση βαθμών

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε, όσον αφορά τις ανοιχτές υποθέσεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με τις εκδικάσεις των καταγγελιών στις οποίες έχουν προβεί ορισμένοι πρώην ποδοσφαιριστές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Οι περιπτώσεις των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη είναι εκείνες που ανησυχούν περισσότερο τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», καθώς οι δύο πρώην «πράσινοι» ποδοσφαιριστές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μπουν εκ νέου σε διαπραγματεύσεις για νέο διακανονισμό.

Οι υποθέσεις των δύο προαναφερθέντων θα εκδικαστούν την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κερδίσει μεν χρόνο, αλλά εκείνοι διατηρούν άκαμπτη στάση, ζητώντας το ποσό των 100.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβάλλουν οι «πράσινοι» ώστε να μη βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή αφαίρεσης βαθμών.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τελάντερ ζητά να τους καταβληθούν οι ληξιπρόθεσμες δόσεις του Δεκέμβρη και του Γενάρη (από 46.000 ευρώ), συν το υπόλοιπο της δόσης του Οκτώβρη (10.000 ευρώ), ενώ ο Ταυλαρίδης, έχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα, αποφάσισε να επαναφέρει την καταγγελία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...