Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε, όσον αφορά τις ανοιχτές υποθέσεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με τις εκδικάσεις των καταγγελιών στις οποίες έχουν προβεί ορισμένοι πρώην ποδοσφαιριστές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Οι περιπτώσεις των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη είναι εκείνες που ανησυχούν περισσότερο τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», καθώς οι δύο πρώην «πράσινοι» ποδοσφαιριστές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μπουν εκ νέου σε διαπραγματεύσεις για νέο διακανονισμό.

Οι υποθέσεις των δύο προαναφερθέντων θα εκδικαστούν την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κερδίσει μεν χρόνο, αλλά εκείνοι διατηρούν άκαμπτη στάση, ζητώντας το ποσό των 100.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβάλλουν οι «πράσινοι» ώστε να μη βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ο Τελάντερ ζητά να τους καταβληθούν οι ληξιπρόθεσμες δόσεις του Δεκέμβρη και του Γενάρη (από 46.000 ευρώ), συν το υπόλοιπο της δόσης του Οκτώβρη (10.000 ευρώ), ενώ ο Ταυλαρίδης, έχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα, αποφάσισε να επαναφέρει την καταγγελία του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου