ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (19:30, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Πιστεύεις στην ανατροπή; Απόδειξέ το!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (19:30) τη Λαμία στη Λεωφόρο και ψάχνει τρόπο ώστε ν' ανατρέψει το εις βάρος του 4-1 από το πρώτο ματς στη Φθιώτιδα και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου.

Πιστεύεις στην ανατροπή; Απόδειξέ το!

Εδώ που έφτασε, η ανατροπή είναι η μόνη λύση!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχεται τη Λαμία στη Λεωφόρο, στην επαναληπτική αναμέτρηση της βαριάς ήττας με 4-1 στη χιονισμένη Φθιώτιδα του Δεκέμβρη.

Το ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι να βρεθεί ο τρόπος ώστε η ομάδα να… ξεμπουκώσει και να φτάσει στην επίτευξη του μίνιμουμ στόχου, ο οποίος αφορά τρία γκολ, ούτως ώστε η πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος να πάει σε «πράσινα» χέρια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά στο «Απ. Νικολαΐδης», αποτέλεσμα που έσπασε την κατάρα των έξι άγονων ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έδωσε ισχυρά αποθέματα ψυχολογίας στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...