ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουλτ: «Δεν ξέρω αν θα μείνω ελεύθερος ή θα φύγω με άλλον τρόπο»

Ο Σουηδός αμυντικός μίλησε στον έντυπο Τύπο της πατρίδας του για τις εξελίξεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Χουλτ: «Δεν ξέρω αν θα μείνω ελεύθερος ή θα φύγω με άλλον τρόπο»

Το δεδομένο στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ είναι ότι ο Σουηδός θα αποτελέσει αργά ή γρήγορα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν γνωρίζει ακόμη τον τρόπο.

Μιλώντας στη «Varnamo Nyheter», ο Χουλτ τόνισε ότι αναμένει τις εξελίξεις και το ξεκαθάρισμα της κατάστασης:  «Υπάρχει μια διαδικασία που εξελίσσεται. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει, αν θα μείνω τελικά ελεύθερος ή θα φύγω με άλλο τρόπο, αλλά πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα φτάσει ένα μήνυμα που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Χουλτ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, με τον ποδοσφαιριστή ν’ αναφέρει: «Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πως υπάρχουν προβλήματα, αλλά εγώ έχω επιλέξει να μην αναφέρομαι σε αυτό πλέον. Είναι κάτι πάντως, στο οποίο χωράει μεγάλη συζήτηση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Σουηδός έθιξε και το θέμα της αγωνιστικής απραξίας: «Η άδεια για την ομάδα ήταν ως τις 27 Δεκεμβρίου, αλλά η απραξία για εμένα έχει μεγαλώσει τώρα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις».

Για την πιθανότητα συμμετοχής του στο Μουντιάλ, ο Σουηδός δήλωσε: «Αν έχω παιχνίδια μέχρι την άνοιξη, μπορεί να είμαι στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να είναι όλα υπό …έλεγχο όταν αποφασιστεί η ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.