Ποδόσφαιρο

Χουλτ: «Δεν ξέρω αν θα μείνω ελεύθερος ή θα φύγω με άλλον τρόπο»

Ο Σουηδός αμυντικός μίλησε στον έντυπο Τύπο της πατρίδας του για τις εξελίξεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Το δεδομένο στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ είναι ότι ο Σουηδός θα αποτελέσει αργά ή γρήγορα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν γνωρίζει ακόμη τον τρόπο.

Μιλώντας στη «Varnamo Nyheter», ο Χουλτ τόνισε ότι αναμένει τις εξελίξεις και το ξεκαθάρισμα της κατάστασης:  «Υπάρχει μια διαδικασία που εξελίσσεται. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει, αν θα μείνω τελικά ελεύθερος ή θα φύγω με άλλο τρόπο, αλλά πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα φτάσει ένα μήνυμα που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Χουλτ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, με τον ποδοσφαιριστή ν’ αναφέρει: «Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πως υπάρχουν προβλήματα, αλλά εγώ έχω επιλέξει να μην αναφέρομαι σε αυτό πλέον. Είναι κάτι πάντως, στο οποίο χωράει μεγάλη συζήτηση».

Παράλληλα, ο Σουηδός έθιξε και το θέμα της αγωνιστικής απραξίας: «Η άδεια για την ομάδα ήταν ως τις 27 Δεκεμβρίου, αλλά η απραξία για εμένα έχει μεγαλώσει τώρα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις».

Για την πιθανότητα συμμετοχής του στο Μουντιάλ, ο Σουηδός δήλωσε: «Αν έχω παιχνίδια μέχρι την άνοιξη, μπορεί να είμαι στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να είναι όλα υπό …έλεγχο όταν αποφασιστεί η ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Exit mobile version