ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται… κατάσκοπος για τον Κουρμπέλη

Η Bundesliga παρακολουθεί στενά τον 24χρονο αρχηγό του Παναθηναϊκού. Έρχεται σκάουτερ για χάρη του στην Ελλάδα.

Έρχεται... κατάσκοπος για τον Κουρμπέλη

Στο «στόχαστρο» συλλόγων από τη Bundesliga βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αρχικά βρισκόταν στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πωληθούν υπό προϋποθέσεις, ωστόσο εάν έρθει κάποια «δυνατή» πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για τον 24χρονο αρχηγό της ομάδας, τότε τα πάντα θα βρεθούν υπό διαπραγμάτευση.

Ο Κουρμπέλης έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από Γερμανία, με τις φήμες να τον συνδέουν με τη Βέρντερ, τη Λειψία και εσχάτως με την Άιντραχτ. Ο σύλλογος από τη Φρανκφούρτη φέρεται πάντως να τον παρακολουθεί στενότερα από τους υπολοίπους, έχοντας πρόθεση να στείλει άνθρωπο στη Λιβαδειά, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον μέσο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον αθλητικό Τύπο, ο «κατάσκοπος» της Άιντραχτ θα βρεθεί το Σάββατο στις εξέδρες του γηπέδου της Λιβαδειάς και δεν αποκλείεται η επίσκεψη αυτή να δρομολογήσει εξελίξεις, φτάνοντας μέχρι το σημείο πρότασης.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...