ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

ΠΑΕ: «Καμία συμφωνία με ΠΑΟΚ για τον Μολέντο»

Στον Παναθηναϊκό πήραν θέση για την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, διαψεύδοντας τα περί συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ: «Καμία συμφωνία με ΠΑΟΚ για τον Μολέντο»

Οι «πράσινοι» τονίζουν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την πλευρά του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Ροντρίγκο Μολέντο, διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες.

Το μόνο που ανέφεραν στο «τριφύλλι» είναι ότι υπήρξε επαφή με την πλευρά του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, όλα τα δεδομένα συνηγορούν στο ότι εν τέλει θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, για τον εξάμηνο δανεισμό του Μολέντο στον ΠΑΟΚ και την έλευση των Κάτσε – Κωνσταντινίδη ως έμψυχα ανταλλάγματα από την πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...