ΦΕΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ

Τελειώνει του Κουρμπέλη – Σε προχωρημένες επαφές με ομάδα του εξωτερικού

Φεύγει μέσα στις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στα ταμεία του περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα από τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν αυτό κόντρα στη Λαμία για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αποχωρήσει από τους «πράσινους», αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με σύλλογο του εξωτερικού για την πώλησή του.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος προχώρησε όλο το προηγούμενο διάστημα σε συζητήσεις με συλλόγους του εξωτερικού, που είχε προταθεί ο παίκτης και ασφαλείς πληροφορίες λένε πως έχει βρεθεί ομάδα που θέλει τον Κουρμπέλη και μάλιστα αναμένεται να δώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, μάλιστα, πως τα χρήματα ο Παναθηναϊκός θα τα πάρει «μπροστά» και όχι σε δόσεις, όπως είχε συμβεί και με τον Βλαχοδήμο, προκειμένου να λύσει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Επιπλέον, θυμίζουμε πως για τον Κουρμπέλη διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 25% ο Αστέρας Τρίπολης, ομάδα από την οποία είχε αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής πριν από ένα χρόνο.

Exit mobile version