ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία

Οι «σίγουροι» αλλά και το δίλημμα που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσον αφορά την ενδεκάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια δύσκολη αποστολή ανατροπής, καθώς στο αποψινό (19:30) ματς κόντρα στη Λαμία καλείται να φέρει «τούμπα» τη βαριά ήττα με 4-1 στη Φθιώτιδα, ώστε να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, διατηρώντας σε γενικές γραμμές τον «κορμό» της σύνθεσης που έφερε την πρώτη νίκη για την ομάδα μετά από δύο μήνες, στο ματς με τον Πλατανιά. Στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Χίλιεμαρκ (αντί του Λουντ) και Μολίνς (αντί του Πίσπα).

Το μοναδικό δίλημμα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ουζουνίδης αφορά τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας, ελλείψει του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Οικονόμου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με τον 30χρονο να ετοιμάζεται για το «πράσινο» ντεμπούτο του, ωστόσο στο «κάδρο» υπάρχει και ο Τάσος Αυλωνίτης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα της ενδεκάδας, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας μπροστά του, στο κέντρο της άμυνας τους Κουρμπέλη – Οικονόμου (ή Αυλωνίτη), αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Στον άξονα θα τοποθετηθεί ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ με τον Φάνη Τζανδάρη, στα «φτερά» οι Μουνιέ και Βιγιαφάνιες και στην κορυφή της επίθεσης ο Μολίνς, με τον Άλτμαν ένα «κλικ» πιο πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.