ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαχαίρωσαν οπαδό του Παναθηναϊκού στο Γαλάτσι

Ο 28χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ. Οι άγνωστοι στη συνέχεια προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του

Μαχαίρωσαν οπαδό του Παναθηναϊκού στο Γαλάτσι

Ένα πολύ σοβαρό επεισόδια σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Γαλάτσι. Άγνωστοι έβγαλαν μαχαίρι και τραυμάτισαν άνδρα που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος βρισκόταν σε fast food της περιοχής όταν δέχθηκε την επίθεση. Ήταν 23:30 στη συμβολή Βεϊκου και Γαλατσίου μια ομάδα αγνώστων μπήκε στο κατάστημα και του επιτέθηκε.

Ο ένας από τους αγνώστους έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τον 28χρονο. Αμέσως η ομάδα των νεαρών βγήκε στο δρόμο και κινήθηκε προς το αυτοκίνητο του θύματος στο οποίο προξένησε ζημιές.

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες γνώριζαν τον 28χρονο και πως πρόκειται για περιστατικό που οφείλεται σε οπαδικές διαφορές.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.