ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ... ΚΑΙΝΕ

Εκδικάζονται σήμερα οι υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω οι δύο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα. Στις 15:00 η εκδίκαση, ψάχνει χρήματα ο Παναθηναϊκός.

Εκδικάζονται σήμερα οι υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη | panathinaikos24.gr

Ίσως οι πιο κρίσιμες υποθέσεις (μέχρι τις… επόμενες) για τον Παναθηναϊκό και τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές του είναι οι σημερινές με τον Στάθη Ταυλαρίδη και τον Ράσμους Τελάντερ. Οι δύο πρώην κεντρικοί αμυντικοί έχουν κάνει πίσω αρκετές φορές όσον αφορά τα χρήματα που τους οφείλονται, αλλά πλέον φαίνεται να έχουν φτάσει στα όριά τους και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλος και άμεσως.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν δεν βρει χρήματα για να δώσει σε Τελάντερ και Ταυλαρίδη, τότε η πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών θα είναι πιο ορατή από ποτέ άλλοτε. Και πόσα χρειάζονται; Ο Τελάντερ θέλει 100.000 ευρώ για να αποσύρει την καταγγελία, ενώ άλλες 97.000 ευρώ ζητάει ο Ταυλαρίδης.

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του προς τους πιστωτές ζητάει την αποπληρωμή σε 40-45 δόσεις με την πρώτη δόση τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Μάλιστα, όσοι έχουν οφειλή πάνω από 100.000 ευρώ να εξοφληθούν σε βάθος διετίας και τριετίας.

Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους σε πρώτη φάση τους Τελάντερ και Ταυλαρίδη και μένει να δούμε τι θα προκύψει σήμερα το μεσημέρι και αν τα μαντάτα θα είναι δυσάρεστα για τον σύλλογο, που εκπέμπει… SOS.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close