ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβα στη Ρεάλ Μαδρίτης: Τελειώνει ο Ζιντάν – Ποιος είναι φαβορί να αναλάβει

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, θεωρείται ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης της Ρεάλ για αντικατάσταση του Ζιντάν στο τέλος της σεζόν.

Βόμβα στη Ρεάλ Μαδρίτης: Τελειώνει ο Ζιντάν - Ποιος είναι φαβορί να αναλάβει

Η κακή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης στο φετινό πρωτάθλημα φαίνεται πως θα στοιχίσει στον Ζινεντίν Ζιντάν, ακόμα και στην περίπτωση που καταφέρει να κάνει το… απίθανο: να οδηγήσει τη «βασίλισσα» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής, ο Φλορεντίνο Πέρεθ όχι μόνο έχει αποφασίσει ότι ο Ζιντάν θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αλλά ήδη έχει αρχίσει επαφές με τον βασικό υποψήφιο αντικαταστάτη του.

Ποιος είναι αυτός; Δείτε περισσότερα στο pagenews.gr

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.