ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμυθένιος γάμος στα… ροζ για τον Καμπέσας! (pics)

Ο εξτρέμ από το Εκουάδορ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του. Δείτε φωτογραφίες από το ιδιαίτερο γαμήλιο πάρτι.

Παραμυθένιος γάμος στα... ροζ για τον Καμπέσας! (pics)

Χαρμόσυνα μπήκε το νέο έτος για τον Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος παντρεύτηκε με την εγκυμονούσα σύντροφό του, σε μια τελετή που θύμιζε… παραμύθι, καθώς το ροζ χρώμα επικρατούσε στο παρασκήνιο.

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ δημιουργεί σιγά σιγά τη δική του οικογένεια σε αρκετά νεαρή ηλικία, καθώς σε λίγο καιρό, η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Όσο για τα αγωνιστικά, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον ατζέντη του, ώστε να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διακοπή του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Bryan Cabezas (@brycabezas97)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.