ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Έστειλα μήνυμα στον Διαμαντίδη μετά το ματς»

Ο Νικ Καλάθης αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον «3D» μετά το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Τι ανέφεραν τα sms που αντάλλαξαν.

Καλάθης: «Έστειλα μήνυμα στον Διαμαντίδη μετά το ματς»

Έπειτα από το πέρας άλλης μιας μπασκετικής «παράστασης» υψηλού επιπέδου, ο Νικ Καλάθης αποκάλυψε στις δηλώσεις που παραχώρησε, ότι συνομίλησε μέσω sms με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος παρακολούθησε από την τηλεόρασή του τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Διαμαντίδης έσπευσε να συγχαρεί τον Καλάθη: «Μου είπε χαρακτηριστικά: Έκανες σπουδαίο ματς, απίστευτο» ανέφερε ο Καλάθης, με τον 28χρονο γκαρντ να απαντά στον «3D»: «Έμαθα από τον καλύτερο».

Στη συνέχεια ο Νικ Καλάθης είπε τα εξής για τον Διαμαντίδη: «Προφανώς, έμαθα πολλά από εκείνον. Είναι ένας από τους κορυφαίους που έπαιξαν στην Ευρώπη. Ήμουν δίπλα του για 5-6 χρόνια στην καριέρα μου και αυτό με βοήθησε πολύ να ωριμάσω».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.