ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Δεν τα παρατάει για Πανιουκόφ – Επαφή με Μαντσίνι

Δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα του Αντρέι Πανιουκόφ για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια με «δίαυλο» τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Δεν τα παρατάει για Πανιουκόφ – Επαφή με Μαντσίνι | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός είχε προκρίνει την περίπτωση του Αντρέι Πανιουκόφ, του 23χρονου Ρώσου επιθετικού, ως λύση για την κορυφή της επίθεσης, με τη Ζενίτ να δίνει αρνητική απάντηση στην πρόταση δανεισμού του, καθώς τον χρειάζεται έως τις 28 Ιανουαρίου.

Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο
Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο 5.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η υπόθεση του Πανιουκόφ μπορεί να δυσκόλεψε αρκετά, όμως δεν τελείωσε οριστικά για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να πραγματοποιεί άμεσα, νέα πλην ύστατη προσπάθεια ώστε να πείσει τη Ζενίτ να τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να εξασφαλίσει τον δανεισμό του 23χρονου τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, έχοντας μάλιστα πλάνο επαφής με τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ούτως ώστε να τον πείσει ότι ο δανεισμός του Πανιουκόφ στο «τριφύλλι» είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον ιδιο τον ποδοσφαιριστή.

Εάν η Ζενίτ δεν αλλάξει γνώμη, εμμένοντας στην αρχική της στάση, τότε ο Παναθηναϊκός θα θέσει στο «αρχείο» την υπόθεση και θα στραφεί προς τις υπόλοιπες επιλογές του, με τον Χρήστο Αραβίδη να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close