ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Δεν τα παρατάει για Πανιουκόφ – Επαφή με Μαντσίνι

Δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα του Αντρέι Πανιουκόφ για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια με «δίαυλο» τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Δεν τα παρατάει για Πανιουκόφ - Επαφή με Μαντσίνι

Ο Παναθηναϊκός είχε προκρίνει την περίπτωση του Αντρέι Πανιουκόφ, του 23χρονου Ρώσου επιθετικού, ως λύση για την κορυφή της επίθεσης, με τη Ζενίτ να δίνει αρνητική απάντηση στην πρόταση δανεισμού του, καθώς τον χρειάζεται έως τις 28 Ιανουαρίου.

Η υπόθεση του Πανιουκόφ μπορεί να δυσκόλεψε αρκετά, όμως δεν τελείωσε οριστικά για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να πραγματοποιεί άμεσα, νέα πλην ύστατη προσπάθεια ώστε να πείσει τη Ζενίτ να τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να εξασφαλίσει τον δανεισμό του 23χρονου τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, έχοντας μάλιστα πλάνο επαφής με τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ούτως ώστε να τον πείσει ότι ο δανεισμός του Πανιουκόφ στο «τριφύλλι» είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον ιδιο τον ποδοσφαιριστή.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 77.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν η Ζενίτ δεν αλλάξει γνώμη, εμμένοντας στην αρχική της στάση, τότε ο Παναθηναϊκός θα θέσει στο «αρχείο» την υπόθεση και θα στραφεί προς τις υπόλοιπες επιλογές του, με τον Χρήστο Αραβίδη να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...