ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για τη Λιβαδειά

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και το δίλημμα που καλείται να λύσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει του αποψινού ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία και αναζητά το πρώτο «διπλό» του στο φετινό πρωτάθλημα, ως αντίδραση για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, παρά τη νίκη του επί της Λαμίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί νέα ζητήματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό του, έχοντας εκτός τον Γκιγιέρμο Μολίνς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο να καλύπτουν το κέντρο της άμυνας, με τον Οικονόμου να φουλάρει για το ντεμπούτο του, καλύπτοντας τη θέση του Ινσούα στα αριστερά, ενώ ο Κουλιμπαλί θα παραμείνει στα δεξιά.

Το δίδυμο του άξονα θα παραμείνει ως έχει από το ματς με τη Λαμία, με τους Τζανδάρη και Χίλιεμαρκ να τοποθετούνται εκεί, με τους Βιγιαφάνιες και Μουνιέ στα άκρα και τον Άλτμαν σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, με τον Ουζουνίδη να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο λύσεις για την κορυφή, με τους Πίσπα και Δώνη να είναι οι «μνηστήρες» της εν λόγω θέσης.

Exit mobile version