Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα έμπαινε στη λίστα προς πώληση, υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο η άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αναγκάζουν τους «πράσινους» να τον βγάλουν στο «σφυρί», ώστε να βάλουν ένα «γερό» ποσό στα ταμεία τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport», υπάρχει ήδη μια προσφορά προς εξέταση στον Παναθηναϊκό για τον 24χρονο αρχηγό του, με την ιταλική Τζένοα να προσφέρει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό θα επιθυμούσαν κάποια μεγαλύτερη προσφορά, δεδομένου του υψηλού ποσοστού μεταπώλησης που διατηρεί ο Αστέρας Τρίπολης για τον Κουρμπέλη (25%), ωστόσο οι πιθανότητες που υπάρχουν για την αποδοχή της εν λόγω πρότασης είναι αρκετές, δεδομένων των δεκάδων ανοιχτών υποχρεώσεων τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα ο σύλλογος.

Εάν ο Παναθηναϊκός δώσει το «πράσινο φως» στη Τζένοα, δεν αποκλείεται να τεθεί στο deal και η περίπτωση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την ιταλική ομάδα στο «τριφύλλι», το οποίο καλύπτει τις 300.000 από τις 800.000 ευρώ του ετήσιου μισθού του.