ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάρτε την εξουσία από τους διαιτητές να μπει τέλος στην κωμωδία!

Πόσες «παραστάσεις» σαν της Λιβαδειάς πρέπει να δούμε για να διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του ο διαιτητής για το αν πρέπει ένα παιχνίδι να διεξαχθεί ή όχι; Γράφει ο Άρης Ασβεστάς.

Πάρτε την εξουσία από τους διαιτητές να μπει τέλος στην κωμωδία!

Το κακό στην σημερινή εποχή είναι ότι υπάρχει ίντερνετ και εικόνα παντού. Με αποτέλεσμα τα χάλια μας στο ποδόσφαιρο να τα βλέπει όλος ο κόσμος. Διότι μπορεί φέτος να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά τα κωμικά στοιχεία (που είναι και επικίνδυνα πολλές φορές) παραμένουν αμετάβλητα. Η κωμωδία είναι η μοναδική σταθερά.

Μια τέτοια παίχτηκε το Σάββατο στην Λιβαδειά. Η ίδια που είχε παιχτεί πριν λίγες μέρες στη Λαμία για το Κύπελλο. Η ίδια πριν κάτι χρόνια στα Γιάννινα. Η ίδια άλλες εκατό φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...