Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στη Λιβαδειά, μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο οποίο θα διεξαγόταν το Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, σε χώρο κατάλληλο μόνο για… πόλο.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου αψήφισε την επιθυμία των δύο ομάδων αλλά και τη δεδομένη αδυναμία του αγωνιστικού χώρου για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, δίνοντας εντολή για σέντρα, για να διακόψει την αναμέτρηση στο 10ο λεπτό, με τις αποστολές των δύο ομάδων να αποχωρούν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ορίζεται αυτόματα η συνέχιση του ματς ένα εικοσιτετράωρο μετά, με τις ομάδες να χρησιμοποιούν τις ίδιες ενδεκάδες, ώστε να παιχτούν τα υπόλοιπα λεπτά. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:30.

Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι και σήμερα στην πόλη της Βοιωτίας θα επικρατήσουν φαινόμενα έντονης βροχόπτωσης αλλά και ομίχλης, γεγονός που θα καταστήσει αδύνατη τη συνέχιση της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι επόμενες ώρες θα δείξουν πολλά, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το παιχνίδι…