ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ SUPERFOODS 74-94

Καλάθης on fire, «πράσινο» το ΟΑΚΑ!

Ο Νικ Καλάθης έκανε «όργια« για άλλη μια φορά, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να πάρει με άνεση την άτυπη ρεβάνς από την ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου (74-94), με τους «πράσινους» να δηλώνουν... πανέτοιμοι εν όψει των κρίσιμων ματς με Φενέρ και ΤΣΣΚΑ.

Καλάθης on fire, «πράσινο» το ΟΑΚΑ!

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 0-4 στα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ όμως με τον Καββαδά αντέδρασε και μείωσε άμεσα σε 4-6, μη αφήνοντας την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να φύγει στο σκορ. Οι πράσινοι συνέχιζαν να έχουν το προβάδισμα με 4-9, όμως η ΑΕΚ με ξέσπασμα του Χάρις προηγήθηκε για πρώτη φορά στο σκορ με 12-11, 5 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο σημείο εκείνο το τριφύλλι μ’ ένα γρήγορο 11-0 προηγήθηκαν 12-22 και πήραν αέρα 10 πόντων για πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Στο τελευταίο λεπτό του δεκαλέτου το 16-29 των πρασίνων έγινε γρήγορα 23-29 με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει το πρώτο δεκάλεπτο στο -6. Στην τελευταία φάση του πρώτου δεκαλέπτου ο Σίνγκλετον με τρίποντο έκανε το 23-32.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά και με επιμέρους σκορ 1-4 έκαναν το 24-36 και εκτόξευσαν την διαφορά στο +12. Στο σημείο εκείνο η ΑΕΚ αντέδρασε και μ’ ένα γρήγορο 4-0 μείωσε την διαφορά στο -8. Με τους Ρίβερς και Ντένμον ο Παναθηναϊκός Superfoods απάντησε μ’ ένα σερί 5-0 κάνοντας το 29-42, 7 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια ήταν αρκετά άστοχες, με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με τον Παναθηναϊκό στο +10 και το σκορ να διαμορφώνεται στο 39-49. Στα αρνητικά της υπόθεσης ήταν ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι στον αστράγαλο, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι. Παρόλα αυτά και με τον Καλάθη να είναι καυτό και με επιμέρους σκορ 6-14 η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +18 και το τριφύλλι πήρε μία καλή διαφορά για τη συνέχεια. Ο Νικ είχε φτάσει ήδη τους 14 πόντους και το παιχνίδι είχε πολύ… δρόμο ακόμα. Ο Καλάθης συνέχισε να είναι καυτός και το τριφύλλι ολοκλήρωσε το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 54-72, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και με επιμέρους σκορ 7-3 ρίχνοντας την διαφορά. Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπττο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό να κάνει πάρτι και να φτάνει τελικά στη νίκη με 74-94.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE