ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (16:30 PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Πρώτα η… ρεβάνς και μετά η Φενέρ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα ως τυπικά φιλοξενούμενος την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στη Basket League προτού μπει στη νέα ευρωπαϊκή «διαβολοβδομάδα».

Πρώτα η... ρεβάνς και μετά η Φενέρ!

Συνεχίζει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά όχι ως γηπεδούχος όπως κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αλλά ως τυπικά φιλοξενούμενος, καθώς αντιμετωπίζει τη «συγκάτοικο» ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι» θα μπουν στο παρκέ πλήρεις και αποφασισμένοι για τη νίκη, την οποία επιζητούν για τρεις λόγους. Πρώτος και κυριότερος είναι η διατήρηση του αήττητου σερί τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, που τους έχει δώσει ουσιαστικά τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» από νωρίς την πρωτιά στην regular season, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στους επικείμενους τελικούς.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τον αντίπαλο, καθώς η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έβαλε τέλος στην πορεία του «τριφυλλιού» προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας της ομάδας του Πασκουάλ στον νοκ-άουτ ημιτελικό του θεσμού, με τους «πράσινους» να ψάχνουν μια απάντηση μέσω του σημερινού παιχνιδιού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τρίτος αφορά τη διατήρηση της καλής ψυχολογίας που έχει δομηθεί, λόγω της αήττητης πορείας της ομάδας στο νέο έτος, εν όψει βέβαια και της ευρωπαϊκής «διαβολοβδομάδας» που έρχεται, η οποία περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις-φωτιά, με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...