ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ

«Πέταξε» για το «διπλό» με Γιαννακόπουλο αρχηγό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Πόλη, έχοντας μαζί της τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δίχως όμως τον τραυματία, Ματ Λοτζέσκι.

«Πέταξε» για το «διπλό» με Γιαννακόπουλο αρχηγό

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να κάνει το καλύτερο δυνατό στο αυριανό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (17/1), έχοντας ως στόχο να επιστρέψει ως θριαμβεύτρια από την έδρα της εν δυνάμει πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, ωστόσο άπαντες ταξιδεύουν αυτή την ώρα για την Τουρκία έχοντας την ψυχολογία στα ύψη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλευρό τους, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να συνοδεύει τους «πράσινους».

Αντίθετα, στην Αθήνα έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη αιμάτωμα στο πέλμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.