ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παίζει» της Νότιγχαμ για Χουλτ, αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Σουηδό μπακ, γιατί αντιδρούν στον Παναθηναϊκό.

«Παίζει» της Νότιγχαμ για Χουλτ, αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκλας Χουλτ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και της Νότιγχαμ Φόρεστ από την Αγγλία.

Οι προθέσεις της Νότιγχαμ έγιναν γνωστές τη Δευτέρα, κυρίως μέσω των δημοσιευμάτων από σουηδικά Μέσα, τα οποία μάλιστα ανέφεραν ότι οι Άγγλοι προτίθενται να προσφέρουν 300.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Χουλτ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ για τον Χουλτ έχει βάση, ωστόσο η εν λόγω υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός συλλόγου, καθώς υπάρχει η άποψη ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει αποδοχή της όποιας πρότασης από τη Φόρεστ, λόγω της σύνδεσής της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.