ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η απάντηση του Ερασιτέχνη στον Μαλακατέ

Tι αναφέρει ο Ερασιτέχνης ως απάντηση στη γραπτή δήλωση που έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Παναγιώτης Μαλακατές.

Η απάντηση του Ερασιτέχνη στον Μαλακατέ

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κύριε Μαλακατέ,

Σε απάντηση της από 16/01/2018 επιστολής σας, σας αναφέρουμε τα εξής: Για φρεσκάρισμα της μνήμης σας σας θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2017, πριν την αίτηση ανάληψης της διοίκησης από το Πρωτοδικείο, για την διατήρηση στην ζωή του Παναθηναϊκού Α.Ο. και την συνέχεια της λειτουργίας του, συναντηθήκατε με τον κ. Ν. Πλυτά προκειμένου να γίνει κοινή προσπάθεια, διοίκησης ύστερα από τρεις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις.

Στην συνάντηση αυτή αναλύσατε τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου, τα οποία γνωρίζατε καλύτερα από εμάς λόγω της ενασχόλησης σας με αυτόν, τα τελευταία χρόνια. Παρόλο το δήθεν ενδιαφέρον σας, εκδηλώσατε άρνηση και εσείς και οι συνεργάτες σας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κατηγορίες που προσάπτετε στην παρούσα διοίκηση (διορισμένη από το πρωτοδικείο) είναι αγωνιστικοί, όμως τις εκτοξεύετε «ελαφρά τη καρδία».

Γνωρίζετε ότι βασική πηγή εσόδων του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τον Ιούλιο του 2017 συνεχίστηκε η υστέρηση εσόδων, και σήμερα βρισκόμαστε σε καθολική στάση πληρωμών από την ΠΑΕ προς εμάς, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεδομένων των χρεών που αναφέρετε στην επιστολή σας, ύψους 3,5 εκατομμυρίων, τον λόγο που αναφέρουμε ανωτέρω η παρούσα διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη τη χειρότερη εξέλιξη που θα μπορούσε να συμβεί, προέβλεψε και έλαβε την σκληρή απόφαση να περιορίσει την αγωνιστική δραστηριότητα των αγωνιστικών τμημάτων προκειμενου, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπου θα προβεί ούτως ή άλλως σε αρχαιρεσίες σύμφωνα και με την απόφαση του Πρωτοδικείου, θα έχει να επιδείξει ότι δεν θα αφήσει αθλητές, προπονητές και πιστωτές με οφειλές όπως αντίθετα συνέβαινε με προηγούμενες διοικήσεις.

Τέλος, όπως πρόσφατα ενημερωθήκαμε, υπάρχουν απαγορευτικές διατάξεις στον αθλητικό νόμο για όποιον διατηρεί εμπορική σχέση με Αθλητικό Σύλλογο, το οποίο και σας αφορά.

Εκ του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...