Όλα έδειχναν ότι το deal του Μολέντο με τον ΠΑΟΚ οδεύει προς την τελική του ευθεία, όμως ο Βραζιλιάνος αμυντικός φρόντισε να θέσει… νέο ενδιαφέρον στο πολύκροτο σίριαλ, αλλάζοντας γνώμη!

Συγκεκριμένα, ο Μολέντο φέρεται να επιθυμεί την άμεση επιστροφή του στη Βραζιλία, όπως διεμήνυσε στον μάνατζέρ του, τονίζοντας ότι δέχεται αρκετές πιέσεις το τελευταίο διάστημα.

Η πρόθεση του Μολέντο δίνει άλλο «τόνο» στην υπόθεση, καθώς στη μέση υπάρχει η δεδομένη συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον εξάμηνο δανεισμό του 31χρονου αμυντικού, ωστόσο η νέα αλλαγή «πλεύσης» όσον αφορά τα «θέλω» του περιπλέκει την υπόθεση.

Μένει να φανεί το τι αντιδράσεις θα υπάρξουν στις επόμενες ώρες και αν τελικά θα υπάρξει οριστική λήξη στο σίριαλ που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες.

Μέσα σε όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει στο προσκήνιο η νέα πρόταση της Ιντερνασιονάλ, η οποία προσφέρει στον Μολέντο συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών.  Η Ιντερνασιονάλ πιέζει τον Μολέντο να μεταβεί από τώρα στην ομάδα, φοβούμενη μην τραυματιστεί όσο διάστημα παίξει μπάλα στην Ελλάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου