ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φοβερό «πράσινο» ποστάρισμα του Λουκ Στιλ! (pic)

Για πάντα Παναθηναϊκός ο Άγγλος γκολκίπερ. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε.

Φοβερό «πράσινο» ποστάρισμα του Λουκ Στιλ! (pic)

Ο Λουκ Στιλ αγωνίζεται πλέον στην πατρίδα του, υπερασπιζόμενος την εστία της Μπρίστολ Σίτι, ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός θα μείνει για πάντα στην καρδιά του.

Εκτός από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει αφαιρέσει το «pao» δίπλα από το όνομά του στο instagram, αναρτήσεις όπως η τελευταία, στην οποία ανέβασε το κοστούμι αποστολής με το «τριφύλλι» στο στήθος, γράφοντας: «Απλά δεν μπορώ να το κάνω στην άκρη», αποδεικνύουν ότι ο Λουκ έγινε… τριφυλλάρα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ