ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κίνηση Μαλακατέ για τον Παναθηναϊκό!

Γραπτή δήλωση.

Κίνηση Μαλακατέ για τον Παναθηναϊκό!

Ο Τάκης Μαλακατές με γραπτή δήλωση του καλεί τη νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη να προχωρήσει σε εκλογές και εκδηλώνει ενδιαφέρον να αναλάβει αν δε βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας.

Η δήλωση

Προς τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναικού Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κύριοι (όσοι έχετε απομείνει!),

τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί μια σειρά παρατυπιών σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της ορισμένης από το Πρωτοδικείο Διοίκησης του Ομίλου. Παραιτήσεις οι οποίες ανακαλούνται, παραιτήσεις οι οποίες δεν γνωστοποιούνται και μια γενικότερη δυσλειτουργία που δεν βοηθά σε τίποτα την καταστροφική πορεία που διαγράφει ο ιστορικός μας σύλλογος.

Είσαστε άραγε υπερήφανοι για τις πράξεις ή τις παραλήψεις της διοίκησής σας τους τελευταίους μήνες που αποφάσισε:

  • Να ΜΗΝ δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα η ομάδα βόλεϊ γυναικών
  • Να ΜΗΝ κατέβει με ανταγωνιστικό σύνολο παρά με Νεάνιδες η ομάδα μπάσκετ γυναικών
  • Να υποβιβαστεί στην Α2 η ομάδα πόλο
  • Να μην στηριχτεί οικονομικά η ομάδα βόλεϊ αντρών,

αλλά το βασικότερο έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας γνωρίζοντας ότι το χρέος ΔΕΝ μειώνεται στο ελάχιστο;

Αναλογιζόμενοι τις ευθύνες σας, σας καλώ να ορίσετε άμεσα γενική συνέλευση με θέματα ημερησίας διάταξης

1. Απολογισμό απερχομένης διοίκησης

2. Αρχαιρεσίες

Στις εκλογές αυτές μακάρι να εμφανιστεί οποιοσδήποτε θέλει και μπορεί να αναλάβει τις τύχες του ομίλου μας, εγώ από την πλευρά μου δυστυχώς αδυνατώ να αναλάβω και τις ποινικές ευθύνες για χρέη περίπου 3,5 εκ. που δημιούργησαν προηγούμενες διοικήσεις.

Είμαι όμως αποφασισμένος εφόσον τελικά αποβεί άκαρπη η εκλογική διαδικασία να καταθέσω αίτηση στο πρωτοδικείο για σχηματισμό διοίκησης προκειμένου να προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά, χαμηλούς τόνους και  ρεαλιστικό πρόγραμμα να πετύχουμε τους περισσότερους από τους στόχους που θα θέσουμε και είμαι αισιόδοξος ότι στην δύσκολη αυτή προσπάθεια στο τέλος με την βοήθεια του θεού θα πετύχουμε διότι απλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε.

Εάν όμως τελικά δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε την τόλμη, το θάρρος, την ευθιξία και το φιλότιμο να ομολογήσουμε ότι αποτύχαμε και να παραιτηθούμε.

Εσείς το έχετε;

Τάκης Μαλακατές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...