Άλλη μια ημέρα παράτασης φαίνεται ότι θα πάρει το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο, το οποίο έχει μετατραπεί σε σήριαλ τα τελευταία εικοσιτετράωρα, λόγω της αμφίθυμης συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή.

Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος διατηρεί αμετακίνητη στάση όσον αφορά την προτίμησή του, το να μετακομίσει από τώρα στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Η στάση του Μολέντο χρήζει την Ιντερνασιονάλ ως απόλυτο φαβορί στην κούρσα για την απόκτησή του, με τον 31χρονο αμυντικό να έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η πρόταση των Βραζιλιάνων είναι κατά τι χαμηλότερη από εκείνης του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε επαφή με την Ιντερνασιονάλ.

Ως τώρα, οι πιθανότητες κλίνουν προς την πλευρά της Ιντερνασιονάλ, ωστόσο τα πάντα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν κατά τη διάρκεια της Πέμπτης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Μολέντο, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έχει πει «ναι» στην Ιντερνασιονάλ, υπογράφοντας προσύμφωνο για το καλοκαίρι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου