Μπαίνοντας σε αυτή την εβδομάδα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και προσπαθούμε να πάρουμε όσες ανάσες μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολη περίοδος, με τους αγώνες και τα ταξίδια, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είναι η Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας» και συμπλήρωσε, απαντώντας στο αν το «τριφύλλι» μπορεί να αφήσει άμεσα στο παρελθόν το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, για να συγκεντρωθεί σε αυτό που ακολουθεί με τους Ρώσους:

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου μπορούσαμε να νικήσουμε. Μια κατοχή μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με την ΤΣΣΚΑ, μπροστά στον κόσμο μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Για το αήττητο του ΟΑΚΑ και σχετικά με το αν το 9/9 θα γίνει 10/10, υπογράμμισε: «Όλα είναι πιθανά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε».

Τέλος, για το αν η αναμέτρηση με την «αρκούδα» αποτελεί ένα… τεστ για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ενόψει Final Four, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για Final Four ακόμα. Είναι Euroleague και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάμε το Βελιγράδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας κι αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου