ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καμία συμφωνία για Μολέδο – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Ο Παναθηναϊκός ζητάει περισσότερα από την Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέδο και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Καμία συμφωνία για Μολέδο - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να κάνουν λόγο για συμφωνία των δυο πλευρών, αλλά με βάση το ρεπορτάζ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μολέδο πιέζει στο να πάρει στην Ιντερνασιονάλ, η οποία του δίνει συμβόλαιο 3,5 ετών με απολαβές κοντά στις 600.000 ευρώ. Στη σημερινή επαφή των δυο πλευρών, παρουσία και του ποδοσφαιριστή, δεν επήλθε συμφωνία.

Κι αυτό διότι οι “πράσινοι” θέλουν περισσότερα χρήματα από τις 200.000 ευρώ που δίνει η Ιντερνασιονάλ. Στόχος των ανθρώπων του “τριφυλλιού” είναι να μπούν όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ από την πώληση του παίκτη και να τελειώσει όσο το δυνατόν θετικά αυτό το σίριαλ. Αύριο θα γίνουν νέες συζητήσεις και μένει να δούμε αν η μετακίνηση του Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ θα ολοκληρωθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.