ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξαλλος ο δικηγόρος του Βέμερ με Αλαφούζο!

Ανέβηκαν οι τόνοι από τον δικηγόρο του Γενς Βέμερ!

Έξαλλος ο δικηγόρος του Βέμερ με Αλαφούζο!

Παναθηναϊκός και Βέμερ διαφωνούν στο πως θα δοθούν στον τελευταίο οι 500.000 ευρώ που του χρωστάει το τριφύλλι.

Από τη μια η πλευρά Βέμερ θέλει σε 10 δόσεις ενώ ο Παναθηναϊκός σε 45 καθώς όπως ανέφερε ο δικηγόρος του τριφυλλιού, Αλκιβιάδης Παπαντωνίου, η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και γι΄ αυτό ζητάει τις περισσότερες δόσεις προκειμένου να επιβιώσει.

Αυτο προκάλεσε την έκρηξη του δικηγόρου του Βέμερ ο οποίος είπε σύμφωνα με την εφημερίδα «Live sport»:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχουμε γίνει επαίτες και παρακαλάμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον Παναθηναϊκό. Μας ζητάνε να βάλουμε εμείς πλάτη και την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ. Ας πάει στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, πρέπει όμως να πληρώσει, γιατί υπάρχουν αποφάσεις που επιδικάζουν ποσά σε ποδοσφαιριστές. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ; Τον είχε εκτός ομάδας και τον έστελνε να προπονείται μόνος του το πρωί. Και από τότε που έφυγε, δεν του έχει δώσει ένα ευρώ, αν και έχουμε δικαιωθεί στα αθλητικά δικαστήρια».

Ο κ. Παπαντωνίου απάντησε στα παραπάνω: «Σχεδόν 15 μήνες συζητούσαμε με τον Βέμερ για να βρούμε μία λύση και σε αυτό το διάστημα, χωρίς να αγωνίζεται, εισέπραξε 400.000 ευρώ. Και τον τελευταίο χρόνο “κάθισε” πάνω στο συμβόλαιο και δεν έφευγε. Και εμείς θέλουμε να τον πληρώσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλές δόσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...