ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να δεις που κάποτε θα μας πουν και μαλ…!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για το μεγάλο κρίμα, το μήνυμα που έστειλε ο Παναθηναϊκός στην ασιατική πλευρά της Πόλης και τα λόγια του Μηλιώκα που τραγουδά η Ευρωλίγκα.

Να δεις που κάποτε θα μας πουν και μαλ...!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενες επισκέψεις του στην ασιατική πλευρά της Πόλης αλλά στο τέλος της ημέρας δεν κατάφερε να φύγει νικητής χάνοντας τον αγώνα ΚΑΙ μέσα από τα δικά του χέρια ή από του Βέσελι αν προτιμάτε που ήταν ο άνθρωπος που πλήγωσε περισσότερο από τον καθένα τους «πράσινους» με τα επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε (όλα στην τέταρτη περίοδο), αλλά και από την καθιερωμένη και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντιμετώπιση που είχε από τον Λαμόνικα και την παρέα του. Με τη διαφορά πως πλέον το πήγαν ένα βήμα παραπέρα από την Ευρωλίγκα με το περίφημο «What a block» που συνόδευε το πεντακάθαρο φάουλ του Βέσελι πάνω στον Παππά στο 54-51. Ε, μάλλον στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να αρχίσει να παίζει το «Να δεις που κάποτε θα μας πουν και μαλάκες», του Μηλιώκα για να δέσει το γλυκό! Εξάλλου, με τέτοια αντιμετώπιση που έχουν δεν νομίζω πως ταιριάζει κάτι άλλο στην περίσταση.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.