ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Nα παραμείνει απόρθητο κάστρο το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να διατηρήσει το αήττητο στο "καυτό" ΟΑΚΑ.

Nα παραμείνει απόρθητο κάστρο το ΟΑΚΑ

Οι “πράσινοι” μπορεί να ηττήθηκαν χθες από τη Φενερμπατχσέ, έδειξαν, όμως, ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο και η συνέχεια τους ανήκει. Με “μαέστρο” τον Τσάβι Πασκουάλ και μπροστάρηδες τους Καλάθη, Γκιστ, Ρίβερς, Παππά, Σίνγκλετον και τα άλλα παιδιά, οι “πράσινοι” αποκτούν χαρακτήρα, δημιουργούν ένα συμπαγές σύνολο, έπειτα από καιρό, και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Φάνηκε και χθες όταν η νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Η “μάχη” χάθηκε, αλλά ο “πόλεμος” όχι. Ο στόχος του πλεονεκτήματος της έδρας για καλύτερο πλασάρισμα και φυσικά πρόκριση στο φάιναλ φορ δεν έχει χαθεί. Το αντίθετο, μάλιστα. Εμφανίσεις σαν τη χθεσινή γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον και για ελπίδα για καλύτερες μέρες σαν κι αυτές του πρόσφατου παρελθόντος. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει κάθε ματς να αντιμετωπίζεσαι σαν τελικός. Και τέτοιος είναι ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ αύριο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ηδη, η ΚΑΕ έχει ανακοινώσει sold out. 18.000 πιστοί θα βρεθούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη. Ο κόσμος του “τριφυλλιού” θα κάνει ξανά το καθήκον του και όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλοι, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το ΟΑΚΑ απόρθητο, μετά και το “9 στα 9” στην Ευρωλίγκα.

Ολοι μαζί μπορούν να τα καταφέρουν. Ενωμένοι σαν γροθιά από εδώ και πέρα, με μεγάλο σκοπό ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει αρχικά στις νίκες κόντρα στην ομάδα της Μόσχας και στη συνέχεια να προχωρήσει με σοβαρότητα, δουλειά και με την μπάλα χαμηλά για τον μεγάλο στόχο.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, λοιπόν…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ