ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στάικος: «Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, αυτή η κατάσταση με πονάει»

Δηλώσεις «έξω απ' τα δόντια» από τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, Πασχάλη Στάικο, στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Στάικος: «Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, αυτή η κατάσταση με πονάει»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Πασχάλη Στάικου, στην κάμερα της Nova:

Για την διαφορά με την K20: «Το ποδόσφαιρο για εμάς τους νέους είναι δύσκολο, αλλάζει ο ρυθμός από την κ20 στην πρώτη ομάδα είναι διαφορετικό, αλλά άμα είσαι καλός θα παίξεις και στην μεγάλη ομάδα, απλά περιμένεις την ευκαιρία σου για να δείξεις τι αξίζεις».

Για το αν πονάει η κατάσταση τους παίκτες: «Σίγουρα πονάει όλους τους παίκτες εγώ θα μιλήσω για εμένα προσωπικά, είμαι εδώ 8 χρόνια και αυτό το πράγμα με πονάει αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι και απλά συνεχίζεις».

Για το αν τα προβλήματα επηρεάζουν τα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι αυτός ο λόγος, δεν ξέρω τι φταίει, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι φταίει: «Εκτός έδρας είμαστε άλλη ομάδα, έχουμε τον κόσμο που μας βοηθάει και στην Λεωφόρο ακόμα περισσότερο, πρέπει να μπορούμε να μπαίνουμε δυνατά στα εκτός έδρας. Μέσα στη λεωφόρο είμαστε άλλη ομάδα».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας πιστεύω η Κέρκυρα θα μας περιμένει και ελπίζω σε ένα γρήγορο γκολ, οι ομάδες που έρχονται στη Λεωφόρο μας φοβούνται. Είναι ένα εύκολο παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι όλοι μέσα στη ομάδα έχουν καταλάβει τι γίνεται και προσπαθούν για το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...