Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Πασχάλη Στάικου, στην κάμερα της Nova:

Για την διαφορά με την K20: «Το ποδόσφαιρο για εμάς τους νέους είναι δύσκολο, αλλάζει ο ρυθμός από την κ20 στην πρώτη ομάδα είναι διαφορετικό, αλλά άμα είσαι καλός θα παίξεις και στην μεγάλη ομάδα, απλά περιμένεις την ευκαιρία σου για να δείξεις τι αξίζεις».

Για το αν πονάει η κατάσταση τους παίκτες: «Σίγουρα πονάει όλους τους παίκτες εγώ θα μιλήσω για εμένα προσωπικά, είμαι εδώ 8 χρόνια και αυτό το πράγμα με πονάει αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι και απλά συνεχίζεις».

Για το αν τα προβλήματα επηρεάζουν τα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι αυτός ο λόγος, δεν ξέρω τι φταίει, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος».

Για το τι φταίει: «Εκτός έδρας είμαστε άλλη ομάδα, έχουμε τον κόσμο που μας βοηθάει και στην Λεωφόρο ακόμα περισσότερο, πρέπει να μπορούμε να μπαίνουμε δυνατά στα εκτός έδρας. Μέσα στη λεωφόρο είμαστε άλλη ομάδα».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας πιστεύω η Κέρκυρα θα μας περιμένει και ελπίζω σε ένα γρήγορο γκολ, οι ομάδες που έρχονται στη Λεωφόρο μας φοβούνται. Είναι ένα εύκολο παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι όλοι μέσα στη ομάδα έχουν καταλάβει τι γίνεται και προσπαθούν για το καλύτερο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου