ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

NBA All Star Game: Δείτε πόσοι ψήφισαν τον Παπαγιάννη!

Δεν είναι μόνο ο Αντετοκούνμπο. Αναλυτικά οι ψήφοι προς τον Γιώργο Παπαγιάννη, τον Κώστα Κουφό αλλά και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

NBA All Star Game: Δείτε πόσοι ψήφισαν τον Παπαγιάννη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παρευρεθεί στο δεύτερο συνεχόμενο All Star Game βγαίνοντας δεύτερους στην ψηφοφορία της Ανατολής, πίσω από τον «βασιλιά» Λε Μπρον Τζέιμς, ο οποίος πήρε και την «αρχηγία» της ομάδας του.

Πλην του Γιάννη, ψήφους έλαβαν και οι υπόλοιποι δικοί μας που αγωνίζονται στον «μαγικό κόσμο». Μπορεί να μάζεψαν ελάχιστα «κουκιά» σε σχέση με τον Αντετοκούνμπο, όμως έλαβαν και εκείνοι με τη σειρά τους μια «γεύση» από την στήριξη που έχουν, κυρίως από το ελληνικό κοινό.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν των Σακραμέντο Κινγκς, Γιώργος Παπαγιάννης, δεν έλαβε καμία ψήφο από τους παίκτες, αλλά συγκέντρωσε 20.082 από το κοινό και πήρε τη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων εκπροσώπων μας στο ΝΒΑ πίσω από τον Γιάννη.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.669 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κώστας Κουφός ψηφίστηκε από έναν καλαθοσφαιριστή του ΝΒΑ και συγκέντρωσε 13.819 ψήφους από το κοινό, ενώ 4.754 ψήφους έλαβε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.