Ολοι ζουν και αναπνέουν στον Παναθηναϊκό για το αποψινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ο Τζέιμς Γκιστ ανυπομονεί να αγωνιστεί, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΚΑΕ.

«Θέλουμε να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι απίστευτη, το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γι’αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος. Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Το «κλειδί» είναι η άμυνα, οι σωστές επιλογές, να μην έχουμε άγχος και να κάνομε το παιχνίδι μας. Έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες, αν όχι την καλύτερη στην Ευρώπη. Πιστεύω αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε θα τα πάμε καλά», ανέφερε ο Τζέιμς Γκιστ.

«Θέλουμε να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι απίστευτη, το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γι’αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος. Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Το «κλειδί» είναι η άμυνα, οι σωστές επιλογές, να μην έχουμε άγχος και να κάνομε το παιχνίδι μας. Έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες, αν όχι την καλύτερη στην Ευρώπη. Πιστεύω αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε θα τα πάμε καλά», ανέφερε ο πολύπειρος σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods ενόψει του ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ (21:15, Novasports 1)