ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

To OAKA απόψε πρέπει να “βράζει”

OI 18.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρέπει να μετατρέψουν το κλειστό σε... κολαστήριο για τους Ρώσους. Τον τρόπο τον ξέρουν.

To OAKA απόψε πρέπει να

Σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην, πιθανότατα, καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, οι “πράσινοι” θα δώσουν μια μεγάλη “μάχη” στο παρκέ για να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στην Τουρκία από τη Φενερμπατχσέ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα καταθέσει ψυχή απέναντι στην “αρκούδα”. Αυτό είναι δεδομένο και δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς. Οι “πράσινοι” θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Σε αυτή τη “μάχη”, όμως, δεν… περισσεύει κανείς. Ο κόσμος που και φέτος είναι συγκλονιστικός θα πρέπει απόψε να κάνει το καθήκον του και με το παραπάνω. Ως γνωστόν, η ΚΑΕ έχει ανακοινώσει ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Συνεπώς, περίπου 18.000 οπαδοί του “τριφυλλιού” θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη για τον Παναθηναϊκό.

Απόψε, τα πάντα πρέπει να είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ. Απόψε, ο κόσμος θα πρέπει να μετατρέψει για τον αντίπαλο το κλειστό σε… κολαστήριο. Με φωνή, με συνεχή συνθήματα, με πολύ θόρυβο, όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει. Με τη Θύρα 13 να κάνει την αρχή και το υπόλοιπο γήπεδο να ακολουθεί. Απόψε, πρέπει να θυμηθούμε μέρες με Φενερμπατχσέ την περασμένη σεζόν στα πλέι οφ, ή ακόμη καλύτερα με Μπαρτσελόνα και Μακάμπι παλαιότερα. Απόψε, το ΟΑΚΑ πρέπει να σείεται και να αποτελέσει εφιάλτη για την ΤΣΣΚΑ και εξτρά κίνητρο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Απόψε, όλο το γήπεδο γίνεται μια μεγάλη Θύρα 13 και στήνει πάρτι με δυνατή φωνή και παλμό.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.