ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντιπρόεδρος Ιντερνασιονάλ: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήθελαν τον Μολέδο, αλλά τον περιμένουμε»

Διαβάστε τι δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, για την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο και όλα όσα έχουν συμβεί.

Αντιπρόεδρος Ιντερνασιονάλ: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήθελαν τον Μολέδο, αλλά τον περιμένουμε»

Αναλυτικά

” Με τον Μολέντο υπογράψαμε προσύμφωνο για την 1η Ιουλίου και από την περασμένη εβδομάδα μερικές ομάδες από την Ελλάδα κατέθεσαν πρόταση για δανεισμό του. Είχαν, μάλιστα καταθέσει πρόταση αγοράς, αλλά ο Μολέντο αρνήθηκε και υπέγραψε προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, οπότε η πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να πουλήσει τον παίκτη δεν υπάρχει πια.

Οπότε, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός προσπάθησαν να πάρουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει αυτόν τον δανεισμό, αλλά καταφέραμε κυρίως χθες να προοδεύσουμε σε αυτό το θέμα. Προχωρήσαμε αρκετά επισημαίνοντας την επιθυμία του παίκτη να έρθει να παίξει στην Ιντερνασιονάλ. Θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει να παίξει άλλους 2-3 μήνες εκεί και να έρθει να αγωνιστεί εδώ τον Ιούλιο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλλά αντιστάθηκε στην πίεση. Οπότε, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Θα κοιτάξουμε αύριο να δούμε αν μπορέσουμε να τελειώσουμε με την υπόθεση και ο ποδοσφαιριστής να καταφέρει να έρθει στο Πόρτο Αλέγκρε μες στις επόμενες μέρες¨

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.