ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φορτσάρει για Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει προκρίνει την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, με την περίπτωσή του να παρουσιάζει ορισμένες δυσκολίες. Τα δεδομένα για Μυστακίδη αλλά και για τις περιπτώσεις Κάτσε - Κωνσταντινίδη.

Φορτσάρει για Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέντο, σε μια συμφωνία η οποία θα περιελάμβανε χρηματικό (300.000 ευρώ) συν… έμψυχο δέλεαρ για το «τριφύλλι», τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη, ενώ στο «τραπέζι» είχε πέσει επίσης και το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη.

Το deal Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για τον Μολέντο χάλασε λόγω της επιθυμίας του Βραζιλιάνου για επαναπατρισμό, ωστόσο, όπως προκύπτει, οι «πράσινοι» δεν έχουν αφήσει στην άκρη τις περιπτώσεις των τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι είδαν τα ονόματά τους να «πέφτουν» στο «τραπέζι» κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ για τον 30χρονο αμυντικό.

Το δεδομένο είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει προκρίνει την περίπτωση του 23χρονου Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος μπορεί να καλύψει θέση στην επίθεση, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός «πονάει», λόγω αποχωρήσεων και τραυματισμών. Το καλό της υπόθεσης για το «τριφύλλι» είναι ότι έχει λάβει το «ΟΚ» από τον ΠΑΟΚ για τον Μυστακίδη, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται διστακτικός στην προοπτική δανεισμού του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 71.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μυστακίδης προτιμά να παραμείνει στην Τούμπα και να παλέψει ώστε να κερδίσει περισσότερο ενεργό ρόλο στο ροτέισον, την ίδια ώρα που δέχεται πιέσεις από την ομάδα του, ώστε να κατέβει στην Αθήνα. Εκεί όπου θα έχει δεδομένο ρόλο, προκειμένου να «ψηθεί» αγωνιστικά και να επανέλθει πιο «ώριμος» στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι.

Στο ίδιο μήκος κύματος εμφανίζεται να βρίσκεται και ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος από τη στιγμή που χάλασε το deal με τον Μολέντο έχει στρέψει το βλέμμα του προς την προοπτική του εξωτερικού, ωστόσο, αν ο ίδιος δεν βρει την πρόταση που θέλει, ίσως και να επανεξετάσει την προοπτική του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, ο Κωνσταντινίδης διάκειται θετικά στο να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του «τριφυλλιού» έως το καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...